Αβαντίς

Εκλεκτά βραβευμένα κρασιά σε μια αμπελουργική παραδοσιακά περιοχή που οι ντόπιοι ακόμη και σήμερα την ονομάζουν Αμπέλια.

Ανάμεσα σε αμπελώνες και άλλες καλλιέργειες μπολιάστηκε με το μικρόβιο του σταφυλιού και του κρασιού. Το πρώτο μπουκάλι Αβαντίς εμφιαλώθηκε στις 5 Μαρτίου 1994, σοδειάς 1993. Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες, έκτασης 200 στρεμμάτων, του κτήματος Αβαντίς βρίσκονται στην Κεντρική Εύβοια.

Site: www.avantisestate.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22210 5535