Σχεδιάζουμε το επόμενο project σας!

Το video clip των Onirama στην Κύθνο είναι γεγονός! Ας το ακούσουμε για να “ταξιδέψουμε” με το μυαλό, για να θυμηθούμε… “Τόσα καλοκαίρια”!

Απολαύστε το…

Στη New Mark Media είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί το ταξίδι του “Ελληνικού 93,2” με τους Onirama στην Κύθνο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για όλες και όλους, στόχος που επετεύχθη πανηγυρικά αν κρίνουμε από τα χαμόγελα ευτυχίας των συμμετεχόντων!

Η διαφήμιση για το πανέμορφο νησί της Κύθνου από την ενέργεια αυτή είναι… ανεκτίμητης αξίας, λόγω της προβολής που προηγήθηκε αλλά και εκείνης που έλαβε χώρα με τις ζωντανές εκπομπές των ραδιοφωνικών παραγωγών για 2 συνεχόμενες μέρες.

Και θα είναι ακόμη μεγαλύτερο το όφελος για το νησί όταν βγει στον “αέρα” το βίντεο κλιπ των Onirama με πρωταγωνιστές το Θοδωρή Μαραντίνη, την Εβελίνα Παπούλια, τους ακροατές και τα “αστέρια” του Ελληνικού 932!

Σας λέμε μόνο αυτό:

Με φόντο το υπέροχο σκηνικό του πιο COVID free νησιού της Ελλάδας, της Κύθνου των 100 παραλιών, θα απολαμβάνετε όσο συχνά θέλετε το video clip του τραγουδιού των Onirama “Τόσα καλοκαίρια” και… θα ταξιδεύετε μαζί τους, μαζί μας, στο νησί της καρδιάς μας, την Κύθνο!

Σας ευχαριστούμε όλους για την συνεργασία:

Μεγάλη διαφήμιση και στο Διαδίκτυο, μεγάλη δικαίωση για όλους εμάς που συνεργαστήκαμε προκειμένου να “γεννηθεί” κάτι τόσο όμορφο, τόσο καλοκαιρινό…

Μεγάλη διαφήμιση για την Κύθνο, σε όλη την Ελλάδα και όπου “ταξιδεύει” η μουσική, σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη!

Η μεγάλη προβολή μέσω διαδικτύου είναι μόνο η αρχή για την εντυπωσιακή συνέχεια και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Γι’ αυτό, γιατί στη New Mark Media πιστέψαμε σε κάτι μοναδικό.

Από την αρχή, άλλωστε, κάναμε λόγο για το… γεγονός του καλοκαιριού!