Υπηρεσίες

New Mark Media

Υπηρεσίες New Mark Media
Δείτε περισσότερα για τις υπηρεσίες της New Mark Media


Η New Mark Media κατέχει έντονη παρουσία
στα μεγαλύτερα και εγκυρότερα ΜΜΕ της χώρας

Η διενέργεια διαγωνισμών στις πιο «δυνατές ζώνες» του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, αλλά και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της New Mark Media και του Δημήτρη Μάρκου,  δημιουργεί  ένα ισχυρό προφίλ, ενώ αφήνει έντονο «αποτύπωμα» του brand της επιχείρησης στη μνήμη του τηλεθεατή/ακροατή και εν δυνάμει καταναλωτή.


Δημιουργούμε εμείς τα σενάρια για τα τηλεοπτικά ή ραδιοφωνικά σας σποτ, προβάλλοντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με ουσιαστικό & “έξυπνο” τρόπο.


Εξασφαλίζουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα… το όνειρο προβολής της επιχείρησής σας!


Xτίζουμε μια “σχέση αγάπης” ανάμεσα σε εσάς και το μέσο που φιλοξενεί την διαφήμιση σας, με ότι συνεπάγεται αυτό για την “προνομιακή” μεταχείρισή σας στον “αέρα”.


Ως εταιρία, αλλά και ο Δημήτρης Μάρκος προσωπικά, είμαστε σε συνεχή επαφή μαζί σας, προκειμένου να προσαρμόζεται η καμπάνια σας με βάση τις τρέχουσες ανάγκες σας.


“Επενδύουμε” στις προσωπικές αναφορές των παρουσιαστών και ραδιοφωνικών παραγωγών με στοχευμένους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς διαγωνισμούς.


Οργανώνουμε την διαφήμιση σας στα Social Media με έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον Δημήτρη Μάρκο για να είναι η καμπάνια σας σε απόλυτη “αλληλουχία” με την αντίστοιχη της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου.